torsdag 30. desember 2010

romjulsdrøm

Romjula er nå snart over, og den er velbrukt. God mat, gode venner og familie har blitt supplert med flotte turer. I det urbane tilsnittet fant vi frem Lilletrølls sparker og hadde en forrykende tur rundt Stridsklev. God gammeldags race på spark er undervurdert. Finn frem sparken folkens! Storetrøll vant.

Som en liten slukker på telemarksskiabstinensene, tok vi turen til Rauland for å slå av noen svinger. Kaldt og ikke all verden med snø stoppet ikke oss. Føret i bakken var fint, men vi må vel innrømmer at vi venter på påfyll slik at upløyd mark kan oppsøkes. For øvrig må solnedgangen over Rauland nevnes, rød og strålende.

Etter en liten tur i villrede i Kilebygdatraktene første juledag, tok Storetrøll nå med seg selveste Gamletrøll som veiviser og hare. Svetten silte hos Storetøll, og Fisktjønna ble nå funnet. De eldste er fortsatt eldst. Etter en rask toddy var vi på tokt igjen, ned mot Vik og Flåte. Etter en lang marsj opp Flåte kan vi nå erklære skiløypa Flåte - Langen - Fisketjennan - Vik - Flåte for åpnet for sesongen. God tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar