søndag 13. februar 2011

beste vestkant

Alpene ble forkastet onsdag, til fordel for vestligere deler av Norge. Årsaken var enkel: Lite snø i alpene, mye i vest. Storetrøll pakket den hvite bilen, og plukket opp Øyfjelltrøllet fredag ettermiddag, som vanlig litt forsinket. Turen gikk mot Sogndal. Dalen med utallige minner for Øyfjelltrøllet. Er få mennesker, hjørner eller hekker som ikke har en historie etter fem studieår. Selv har jeg et år. På veien tok vi første stopp ved Krøderen, nærmere bestemt hos Norefjells største patrioter. Riktig så trivelig. Etter et en kaffeprat og en dose med Norefjellpropaganda la vi veien videre mot Sogndal. Trafikken gikk i sneglefart, og vi tok ikke inn på Lundefuglens kollektiv før klokken hadde passert ett.

Morgen viste seg med mange blågrader og sol. Vi valgte å oppsøke gamle minner og dro til Heggmyrane. Ryktene gikk på mye folk, og trangt om plassen. Dette visste seg imidlertid og ikke stemme. Forholden var fortreffelige, og ikke minst i kombinasjon med ny ski. Ho ho, takk igjen for tredveårsgava folkens.
Ettermidaggen benyttet vi med Kinamat, før vi tok inn i Herbergert til Lillehammers store datter. Takk for oppvartning. Etter nok en frokost med egg, bacon og fløde gikk turen til Sogndalen. Turen gikk opp til Blåfjell. Her fra rant vi ned baksiden. 800 høydemeter med edel vare. Anbefales! Bekjente i hotell bransjen er kjekt å ha! Så nå ligger vi stabilt på hotell i Sogndal.Lite med bilder er tatt. Kan ikke bruke tid på det.



1 kommentar:

  1. godt dere nyter fine pudderdager! her er det om kun kort tid klart for en ny arbeidsuke.. kos dekkan med fri og ski!

    SvarSlett