søndag 27. februar 2011

hytteferie

Heldige oss som har ei hytte å reise til! Foreldrene til storetrøll har ei koselig hytte i Fyresdal, som står til fri disposisjon. Vi er ikke maks flinke til å utnytte det, men når vi først reiser dit, har vi det så fint at vi lover oss selv at det ikke skal bli like lenge til neste gang.

Som nevnt tidligere, fikk vinterferien en litt kjedelig start med kneskade hos storetrøll. Utover i ferieuka var han allikevel klar for nye eventyr, riktignok av det rolige slaget. Vi tok sjansen på en hyttetur.

Det lå mye snø langs Fyresvatn, så vi måtte parkere langs veien, og gå på ski den siste stubben til hytta.



Inne i hytta var det selvsagt like kaldt som på utsida, og denne gangen virka det som kulda hadde satt seg godt i tømmeret. Men med stearinlys, gassovn og ny vedovn, fikk vi det behagelig etter hvert.

Skigåing på flatmark, rett fram, funker selv med et dårlig kne. Derfor virka en skitur på isen inn til sentrum som en god ide. Det var for så vidt også det, men en drøy mil på et vann er nettopp dét – drøyt.




Da vi parkerte skiene utenfor Fyresdal kaffebar, var stemninga på topp. Sentrum i Fyresdal er superkoselig, med trivelige butikker og trivelige folk – nordmenn og nederlendere i skjønn forening.


Hyttekveldene var som hyttekvelder bør være, fylt med god mat og drikke, strikking, lesing og radiolytting. Det er oppe til diskusjon i det lille hyttefeltet om det skal legges inn strømkabel til hyttene eller ikke. Vi syns ikke det.


Hyttelivet er fint!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar